CASE STUDY

Mixcloud

SIZE
COST
DURATION
4,300 SQ FT
£44 / SQ FT
8 WEEKS

PROJECT: Commercial Office | Cat B Fit Out & Refurbishment

CONTRACT: Intermediate with Contractors Design

TEAM: Mixcloud & McNeil Architects

Social Office Environment

Summary: A former light industrial unit in Hackney was renovated to create a new social office environment to house the new London Headquarters for the online platform Mixcloud.

Forma London secured this project following a positive site meeting with the architect and client team. We worked closely with the client and architect to develop a space to accommodate their expanding workforce.

The derelict warehouse space required a complete strip-out with nothing other than a few items remaining as a reminder of the building’s history.

The careful choice of new materials and furniture, whilst featuring areas of the original structure makes the space feel comfortable while reflecting its industrial past.

With the creation of a recording booth within a disused lift to the bespoke ping pong boardroom table, everything about this project was enjoyable to build.